Tot 5 keer langer schoon Gegarandeerd resultaat 100% biologisch afbreekbaar

Dak laten schoonmaken Breda

Sneller, voordeliger en efficiënter

Dak laten schoonmaken Breda

Uw dak heeft veel te voorduren door de diverse weersomstandigheden in Nederland. Daarom zijn wij er bij Terras Reinigers voor om uw dak te reinigen. Als bedrijf zijn wij gespecialiseerd in het reinigen met Softwash, dit is een reinigingsmethode op waterbasis met lage druk. Het schoonmaken van uw dak kunt u aan ons over laten in Breda en omstreken en met veel kennis en plezier zorgen wij voor een gewenst resultaat.

Het gebruik van softwash

Het schoonmaken van uw dak zal gebeuren met Softwash. Deze reinigingsmethode is 100% biologisch afbreekbaar en houdt zich streng aan de normen op het gebied van uitstoot van volatiele organische delen. Door het gebruik van lage druk, zal het ook geen schade aan uw dak veroorzaken. Softwash zal het vuil op het dak tot aan de wortel laten verdwijnen, hierdoor zal het gereinigde oppervlakte tot 5 keer langer schoon blijven. Door het gebruik van Softwash kunt u rekenen op gewenst resultaat. U kunt het laten schoonmaken van uw dak in Breda aan ons over laten en wij zullen het met plezier uitvoeren.

Geef het laten schoonmaken van uw dak in Breda uit handen!

Bent u nu op zoek naar een geschikt bedrijf om uw dak te laten schoonmaken in Breda en omstreken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Terras Reinigers is een jong en ambitieus bedrijf dat er alles aan doet om u met een glimlach achter te laten. Of het nu om de reiniging van uw dak, gevel of terras gaat wij staan met veel plezier voor u klaar! Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over dak reiniging, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen. Stuur een mailtje naar info@terras-reinigers.nl en we komen zo snel mogelijk bij u terug. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om eenvoudig het contactformulier in te vullen op onze website. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Onze medewerkers zullen u met plezier te woord staan. Alles om ervoor te zorgen dat u tevreden terugkijkt op de samenwerking met Terras Reinigers.

Dak laten schoonmaken

Waarom kiezen voor reiniging met Softwash?

Verhoogde marktwaarde

Verhoogd de waarde van uw onroerend goed en verhoogd de algemene indruk.

Efficiënt en 100% duurzaam

Onze reinigingsmethodes zijn goed voor uw onroerend goed en reinigen grondig.

Jarenlange ervaring van specialisten

Onze specialisten weten door jarenlange ervaring precies wat uw onroerend goed nodig heeft. Succes gegarandeerd!

Groot en gevarieerd klantenbestand

We hebben al een groot aantal klanten tevreden weten te stellen. Aan ervaring en professionaliteit geen gebrek.

Neem vrijblijvend contact op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)