Tot 5 keer langer schoon Gegarandeerd resultaat 100% biologisch afbreekbaar

Reiniging chalets, vakantiehuizen en woonwagens

Werkzaamheden

Reiniging chalets, vakantiehuizen en woonwagens

Bij Terras Reinigers is het ook mogelijk om chalets, vakantiehuizen en woonwagens op te geven voor een reiniging. Deze woningen zijn ideaal om vakantie in te vieren. Het is alleen wel jammer als deze vakantiehuisjes niet schoon en fris zijn. Een reiniging van Terras Reinigers kan hier een oplossing bieden. Net als bij de andere werkzaamheden wordt hier gebruik gemaakt van Softwash. Dit is een reinigingsmethode op waterbasis waarbij gebruik wordt gemaakt van een lage druk en 100% biologisch afbreekbare middelen. Met deze methode wordt uw chalet, vakantiehuis of woonwagen grondig gereinigd zonder schade toe te brengen aan uw woning of het milieu. De gehele buitenkant wordt meegenomen en zal weer stralen na de komst van de Terras Reinigers.

Grondige reiniging zonder beschadiging

Na behandeling langere levensduur

Doodt alle bacteriën

Verhoogde waarde van uw onroerend goed

Langere bescherming van chalets, vakantiehuizen en woonwagens

Door onze reinigingsmethode wordt alle aanslag van de woning verwijderd, waardoor het oppervlakte 4 tot 6 keer langer schoon blijft in vergelijking met andere schoonmaaktechnieken. De methodes van Terras Reinigers houden zich aan de strenge richtlijnen op het gebied van milieu en uitstoot. Bovendien wordt tijdens het schoonmaken geen gebruik gemaakt van hoge druk, waardoor er een flinke hoeveelheid water bespaard wordt en er geen schade aan de chalets, vakantiehuizen en woonwagens zal ontstaan tijdens de reiniging. Het vuil zal tot aan de wortel verwijderd worden en in de toekomst een stuk minder snel voor problemen gaan zorgen.

Waarom kiezen voor reiniging met Softwash?

Verhoogde marktwaarde

Verhoogd de waarde van uw onroerend goed en verhoogd de algemene indruk.

Efficiënt en 100% duurzaam

Onze reinigingsmethodes zijn goed voor uw onroerend goed en reinigen grondig.

Jarenlange ervaring van specialisten

Onze specialisten weten door jarenlange ervaring precies wat uw onroerend goed nodig heeft. Succes gegarandeerd!

Groot en gevarieerd klantenbestand

We hebben al een groot aantal klanten tevreden weten te stellen. Aan ervaring en professionaliteit geen gebrek.

Een greep uit onze reinigingen

Terras reinigen

Wij zijn trots op ons werk in het reinigen van terrassen!

Dak reinigen

Wij zijn trots op ons werk in het reinigen van daken!

Gevel reinigen

Wij zijn trots op ons werk in het reinigen van gevels!

Terras reinigers

Wat is Softwash

Softwash is een reinigingsmethode op waterbasis, waarbij gebruik wordt gemaakt van lage druk en 100% biologisch afbreekbare chemie. Middels deze methode reinigen we op een grondige maar veilige en milieuvriendelijke wijze. Softwash bevat 100% biologisch afbreekbare middelen die vuil.

Softwash voor het reinigen van uw chalets, vakantiehuizen en woonwagens

Gevel reinigen is het verwijderen van aanslag en vervuiling op de gevel van uw chalets, vakantiehuizen en woonwagens. Om dit op een veilige en efficiente manier te doen, helpen wij u graag. Onze professionals gaan voor u aan de slag om het buitenaanzicht van uw woning weer te laten stralen. Tijdens het reinigen maken we gebruik van softwash, middels deze manier maken we uw gevels op een veilige en grondige manier schoon. Waar nodig gebruiken we heet water tot 80o om na te spoelen waardoor we moeiteloos alle soorten ondergronden en vervuiling kunnen reinigen. Door geen gebruik te maken van hoge druk is er geen risico op schade aan uw woning. Door gebruik te maken van Softwash, wat aanslag aanpakt bij de wortels, blijft uw onroerend goed 4 tot 6 keer langer schoon en zal daarmee de waarde en het aanzien van uw onroerend goed ook toenemen.

Verhoogde waarde van uw ontroerend goed
Verhoogde algemene indruk
Langer en schoon resultaat
Verlengt de onderhoudsinterval
Reinigen is voordeliger dan vervangen
Gezondheidsvoordelen
100% biologisch afbreekbaar binnen 20 dagen
Ecologisch verantwoord en veilig
Lagere jaarlijkse onderhoudskosten
Minder verbruik van water
Sneller, voordeliger en efficiënter