Tot 5 keer langer schoon Gegarandeerd resultaat 100% biologisch afbreekbaar

Impregneren

Werkzaamheden

Impregneren

Een huis kopen is voor de meeste mensen de grootste investering die ooit gedaan zal worden. Zuinig zijn op de binnen- en buitenkant van het huis is daarom iets wat door veel mensen belangrijk wordt gevonden. Eén van de dingen die gedaan kan worden om de buitenkant van uw woning langer te beschermen is impregneren. Met impregneren maakt u uw gevel hydrofoob. Dit houdt in dat de gevel waterafstotend wordt. Hierdoor zal er minder vocht uw muren binnendringen, zal er geen schimmel op de gevel kunnen groeien en krijgt uw woning een betere uitstraling. Zelfs de graffiti van vandalen zal makkelijker van uw gevel verwijderd kunnen worden na het impregneren. Uw muren werken daarnaast brandvertragend en zullen in de toekomst tegen zure regen worden beschermd.

Grondige reiniging zonder beschadiging

Na behandeling langere levensduur

Doodt alle bacteriën

Verhoogde waarde van uw onroerend goed

Schoonmaak

Voordat een muur geïmpregneerd kan worden, dient het eerst grondig gereinigd te worden. Na een goede reiniging heeft het impregneermiddel namelijk beter de mogelijkheid om in de muur te trekken en te drogen. Het is daarom ook mogelijk om uw gevel te laten reinigen voor het impregneren. De geïmpregneerde muur zal ongeveer 10 jaar beschermd zijn. Het impregneren van een muur is dus een investering waarvan u lang kunt genieten. Door het impregneren hebben uw muren bovendien een grotere isolerende werking terwijl de ventilerende werking van de gevel wel in stand gehouden wordt.

Gevel reinigen

Waarom kiezen voor reiniging met Softwash?

Verhoogde marktwaarde

Verhoogd de waarde van uw onroerend goed en verhoogd de algemene indruk.

Efficiënt en 100% duurzaam

Onze reinigingsmethodes zijn goed voor uw onroerend goed en reinigen grondig.

Jarenlange ervaring van specialisten

Onze specialisten weten door jarenlange ervaring precies wat uw onroerend goed nodig heeft. Succes gegarandeerd!

Groot en gevarieerd klantenbestand

We hebben al een groot aantal klanten tevreden weten te stellen. Aan ervaring en professionaliteit geen gebrek.

Een greep uit onze reinigingen

Terras reinigen

Wij zijn trots op ons werk in het reinigen van terrassen!

Dak reinigen

Wij zijn trots op ons werk in het reinigen van daken!

Gevel reinigen

Wij zijn trots op ons werk in het reinigen van gevels!

Terras reinigers

Wat is Softwash

Softwash reinigt en beschermt gevels, daken en bestrating. Bij Terras Reinigers gaan we er dan ook graag mee aan het werk. Softwash is een reinigingsmethode op waterbasis, waarbij gebruik word gemaakt van lage druk en 100% biologisch afbreekbare middelen. Middels deze methode reinigen we op grondige en milieuvriendelijke wijze. Softwash bevat biologisch afbreekbare middelen die vuil, insecten nesten, webben en zelfs stofaanslag direct reinigen. Ook dood het bacteriën, algen, schimmels, (korst)mos en meeldauw. Het Softwash behandelings- en productieproces gebeurd volgens de strenge normen op het gebied van uitstoot van volatiele organische delen.

Tijdens de behandeling wordt de aanslag verwijderd, hierdoor blijft het door ons schoongemaakte oppervlakte 4 tot 6 keer langer schoon in vergelijking met andere schoonmaaktechnieken. Bij het reinigen wordt geen hoge druk gebruikt, waardoor schade wordt voorkomen en tot één derde minder water wordt verbruikt. Bij sterk vervuilde terrassen of straatwerk waar zich veel onkruid of begroeiing op bevindt gebruiken we eventueel eerst onze borstelmachine en daarna Softwash. De Softwash reinigt tot aan de wortels, om ervoor te zorgen dat u lang van het resultaat kunt genieten!

Verhoogde waarde van uw onroerend goed
Verhoogde algemene indruk
Langer en schoon resultaat
Verlengt de onderhoudsinterval
Reinigen is voordeliger dan vervangen
Gezondheidsvoordelen
100% biologisch afbreekbaar binnen 20 dagen
Ecologisch verantwoord en veilig
Lagere jaarlijkse onderhoudskosten
Minder verbruik van water
Sneller, voordeliger en efficiënter