Tot 5 keer langer schoon Gegarandeerd resultaat 100% biologisch afbreekbaar

Straatwerk reinigen

Werkzaamheden

Straatwerk reinigen

Af en toe kan uw straatwerk wel eens een goede schoonmaakbeurt gebruiken. Zo kunt u mogelijk last ondervinden van algen en mossen. Dit is al helemaal prominent op plaatsen waar het vochtig is en er weinig sprake is van zonlicht. Zeker in de winter kan dit zorgen voor een gevaarlijk gladde straat. Reiniging van uw straatwerk is dus belangrijk voor veiligheid, maar het oog wil ook wat. Reiniging van uw straatwerk zorgt dan ook voor een mooie, schone en frisse uitstalling. Bij Terras Reinigers staan we graag voor u klaar. Wij zorgen dat uw straatwerk weer vellig en schoon is. We maken hierbij gebruik van onze duurzame softwash methode die ervoor zorgt dat uw straatwerk prachtig schoon wordt met het gebruik van 100 procent biologisch afbreekbare middelen. Voor duurzame, vakkundige en efficiënte reiniging van uw straatwerk bent u bij Terras Reinigers aan het juiste adres!

Grondige reiniging zonder beschadiging

Na behandeling langere levensduur

Doodt alle bacteriën

Verhoogde waarde van uw ontroerend goed

Hoe werkt terrasreiniging?

Ook bij terras reiniging maken wij gebruik van onze Softwash methode. Hierbij wordt dus geen hoge druk gebruik waardoor alle bestrating en voegen intact blijven en u ook geen kans heeft op verzakking van uw straatwerk. Bij sterk vervuild straatwerk met veel onkruid of mos begroeiing gebruiken wij eerst onze borstelmachine om deze begroeiing te verwijderen. Hierna behandelen wij het straatwerk met onze Softwash methode waardoor alle aanslag direct zal verdwijnen en uw terras er weer uitziet als nieuw.

Mocht u achteraf toch niet tevreden zijn, laat het ons weten! We zullen altijd zorgen dat u wel tevreden wordt.

Waarom kiezen voor reiniging met Softwash?

Verhoogde marktwaarde

Verhoogd de waarde van uw onroerend goed en verhoogd de algemene indruk.

Efficiënt en 100% duurzaam

Onze reinigingsmethodes zijn goed voor uw onroerend goed en reinigen grondig.

Jarenlange ervaring van specialisten

Onze specialisten weten door jarenlange ervaring precies wat uw onroerend goed nodig heeft. Succes gegarandeerd!

Groot en gevarieerd klantenbestand

We hebben al een groot aantal klanten tevreden weten te stellen. Aan ervaring en professionaliteit geen gebrek.

Een greep uit onze reinigingen

Terras reinigen

Wij zijn trots op ons werk in het reinigen van terrassen!

Dak reinigen

Wij zijn trots op ons werk in het reinigen van daken!

Gevel reinigen

Wij zijn trots op ons werk in het reinigen van gevels!

Terras reinigers

Wat is Softwash

Softwash reinigt en beschermt gevels, daken en bestrating. Bij Terras Reinigers gaan we er dan ook graag mee aan het werk. Softwash is een reinigingsmethode op waterbasis, waarbij gebruik word gemaakt van lage druk en 100% biologisch afbreekbare middelen. Middels deze methode reinigen we op grondige en milieuvriendelijke wijze. Softwash bevat biologisch afbreekbare middelen die vuil, insecten nesten, webben en zelfs stofaanslag direct reinigen. Ook dood het bacteriën, algen, schimmels, (korst)mos en meeldauw. Het Softwash behandelings- en productieproces gebeurd volgens de strenge normen op het gebied van uitstoot van volatiele organische delen.

Tijdens de behandeling wordt de aanslag verwijderd, hierdoor blijft het door ons schoongemaakte oppervlakte 4 tot 6 keer langer schoon in vergelijking met andere schoonmaaktechnieken. Bij het reinigen wordt geen hoge druk gebruikt, waardoor schade wordt voorkomen en tot één derde minder water wordt verbruikt. Bij sterk vervuilde terrassen of straatwerk waar zich veel onkruid of begroeiing op bevindt gebruiken we eventueel eerst onze borstelmachine en daarna Softwash. De Softwash reinigt tot aan de wortels, om ervoor te zorgen dat u lang van het resultaat kunt genieten!

Verhoogde waarde van uw ontroerend goed
Verhoogde algemene indruk
Langer en schoon resultaat
Verlengt de onderhoudsinterval
Reinigen is voordeliger dan vervangen
Gezondheidsvoordelen
100% biologisch afbreekbaar binnen 20 dagen
Ecologisch verantwoord en veilig
Lagere jaarlijkse onderhoudskosten
Minder verbruik van water
Sneller, voordeliger en efficiënter