Tot 5 keer langer schoon Gegarandeerd resultaat 100% biologisch afbreekbaar

Dak reinigen Gorinchem

Sneller, voordeliger en efficiënter

Dak reinigen Gorinchem

Bent u opzoek naar een reinigingsbedrijf om uw dak weer te laten stralen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Door de jaren heen kunt uw dak namelijk behoorlijk vuil worden. Een vuil dak ziet er niet alleen onaantrekkelijk uit, het kan het dak ook aan tasten. Door goede reiniging, zorgt u voor een langere levensduur van het dak. Bij Terras Reinigers helpen wij u graag met het reinigen van uw dak in Gorinchem en omstreken, we gaan hierbij te werk met Softwash.

Waarom Softwash?

Het Softwash behandelings-en productieproces gebeurt volgens de strenge normen op het gebied van uitstoot van volatiele organische delen. Tijdens het reinigen met Softwash wordt gebruik gemaakt van lage druk, dit voorkomt niet alleen schade, maar u verbruikt ook tot één derde minder water. Softwash reinigt tot aan de wortels, hierdoor blijft het door ons schoongemaakte oppervlakte tot 5 keer langer schoon in vergelijking met andere schoonmaak technieken. We raden deze 100% biologisch afbreekbare reinigingsmethode dan ook zeker aan, om uw dak te laten reinigen in Gorinchem en omstreken.

Uw dak laten reinigen in Gorinchem door Terras Reinigers

Terras Reinigers is een jong en ambitieus bedrijf dat er alles aan doet om u met een glimlach achter te laten, na het reinigen van uw dak in Gorinchem en omstreken. Of het nu om het reinigen van uw dak, gevel of terras gaat wij staan met veel plezier voor u klaar! Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over dak reiniging. Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen. Stuur een mailtje naar info@terras-reinigers.nl en we komen zo snel mogelijk bij u terug. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om eenvoudig het contactformulier in te vullen op onze website. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Onze medewerkers zullen u met plezier te woord staan. Alles om ervoor te zorgen dat u tevreden terugkijkt op de samenwerking met Terras Reinigers.

Dak reinigen

Waarom kiezen voor reiniging met Softwash?

Verhoogde marktwaarde

Verhoogd de waarde van uw onroerend goed en verhoogd de algemene indruk.

Efficiënt en 100% duurzaam

Onze reinigingsmethodes zijn goed voor uw onroerend goed en reinigen grondig.

Jarenlange ervaring van specialisten

Onze specialisten weten door jarenlange ervaring precies wat uw onroerend goed nodig heeft. Succes gegarandeerd!

Groot en gevarieerd klantenbestand

We hebben al een groot aantal klanten tevreden weten te stellen. Aan ervaring en professionaliteit geen gebrek.

Neem vrijblijvend contact op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)