Tot 5 keer langer schoon Gegarandeerd resultaat 100% biologisch afbreekbaar

Gevel impregneren Zevenbergen

Sneller, voordeliger en efficiënter

Gevel impregneren Zevenbergen

Uw gevel is het buitenaanzicht van uw woning of bedrijfspand, het is daarom ook belangrijk dat deze er schoon uit ziet. Eén van de dingen die gedaan kan worden om de buitenkant van uw woning langer te beschermen, is het impregneren van uw gevel in Zevenbergen en omstreken. Dit betekent dat er een waterafstotende vloeistof op de buitenmuur wordt aangebracht. Nadat er impregneermiddel is aangebracht op de gevels zullen deze niet alleen vocht en vuil afstoten, maar ook een grotere isolerende werking hebben. Het is dus niet alleen voor het buitenaanzicht maar ook voor de energie rekening.

Schoonmaak

Voordat uw gevel geïmpregneerd kan worden, dient deze eerst grondig gereinigd te worden. Na een goede reiniging heeft het impregneermiddel namelijk beter de mogelijkheid om in de gevel te trekken en te drogen. Het reinigen van uw gevel kunt u ook door ons laten uitvoeren, wij zullen hierbij te werk gaan met Softwash. Na het reinigen en impregneren zal de gevel ongeveer 10 jaar beschermd zijn. Het impregneren van uw gevel in Zevenbergen is dus een investering waarvan u lang plezier heeft.

Terras Reinigers helpt u graag met het impregneren van uw gevel in Zevenbergen en omstreken

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf voor het impregneren van uw gevel in Zevenbergen en omstreken? Dan bent u bij Terras Reinigers aan het juiste adres! Terras Reinigers is een jong en ambitieus bedrijf dat er alles aan doet om u met een glimlach achter te laten. Of het nu om de reiniging van uw dak, gevel of terras gaat wij staan met veel plezier voor u klaar! Voor contact kunt u een mailtje sturen naar info@terras-reinigers.nl en wij komen zo snel mogelijk bij u terug. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om eenvoudig het contactformulier in te vullen op onze website. Onze medewerkers zullen u met plezier te woord staan. Alles om ervoor te zorgen dat u tevreden terugkijkt op de samenwerking met Terras Reinigers.

Gevel impregneren

Waarom kiezen voor reiniging met Softwash?

Verhoogde marktwaarde

Verhoogd de waarde van uw onroerend goed en verhoogd de algemene indruk.

Efficiënt en 100% duurzaam

Onze reinigingsmethodes zijn goed voor uw onroerend goed en reinigen grondig.

Jarenlange ervaring van specialisten

Onze specialisten weten door jarenlange ervaring precies wat uw onroerend goed nodig heeft. Succes gegarandeerd!

Groot en gevarieerd klantenbestand

We hebben al een groot aantal klanten tevreden weten te stellen. Aan ervaring en professionaliteit geen gebrek.

Neem vrijblijvend contact op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)