Tot 5 keer langer schoon Gegarandeerd resultaat 100% biologisch afbreekbaar

Gevel reinigen Sliedrecht

Sneller, voordeliger en efficiënter

Gevel reinigen Sliedrecht

Niemand vind het leuk om tegen een vies pand aan te kijken, daarom zijn wij er bij Terras Reinigers voor om uw gevel weer te laten stralen. Uw gevel is niet alleen het buitenaanzicht van uw woning of bedrijfspand, het zorgt er ook voor dat uw droog en warm binnen kunt zitten. Door het verwaarlozen van het onderhoud van uw gevel kunnen namelijk vochtplekken of lekkages ontstaan, hier zit natuurlijk niemand op te wachten en daarom zijn wij er om uw gevel te reinigen in Sliedrecht en omstreken.

Reinigen met Softwash

Het reinigen van gevels doen wij met Softwash. Softwash is een reinigingsmethode op waterbasis met lage druk. Deze reinigingsmethode is 100% biologisch afbreekbaar en houdt zich streng aan de normen op het gebied van uitstoot van volatiele organische delen. Softwash zal het vuil op het dak tot aan de wortels verwijderen, hierdoor zal het gereinigde oppervlakte tot 5 keer langer schoon blijven. Door het gebruik van deze reinigingsmethode kunt u rekenen op gewenst resultaat. U kunt het reinigen van uw gevel in Sliedrecht aan ons over laten en wij zullen het met plezier uitvoeren.

Terras Reinigers helpt u graag met het reinigen van uw gevel in Sliedrecht en omstreken

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reinigen van uw gevel in Sliedrecht en omstreken? Dan bent u bij Terras Reinigers aan het juiste adres! Terras Reinigers is een jong en ambitieus bedrijf dat er alles aan doet om u met een glimlach achter te laten. Of het nu om de reiniging van uw dak, gevel of terras gaat wij staan met veel plezier voor u klaar! Voor contact kunt u een mailtje sturen naar info@terras-reinigers.nl en wij komen zo snel mogelijk bij u terug. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om eenvoudig het contactformulier in te vullen op onze website. Onze medewerkers zullen u met plezier te woord staan. Alles om ervoor te zorgen dat u tevreden terugkijkt op de samenwerking met Terras Reinigers.

Gevel reinigen

Waarom kiezen voor reiniging met Softwash?

Verhoogde marktwaarde

Verhoogd de waarde van uw onroerend goed en verhoogd de algemene indruk.

Efficiënt en 100% duurzaam

Onze reinigingsmethodes zijn goed voor uw onroerend goed en reinigen grondig.

Jarenlange ervaring van specialisten

Onze specialisten weten door jarenlange ervaring precies wat uw onroerend goed nodig heeft. Succes gegarandeerd!

Groot en gevarieerd klantenbestand

We hebben al een groot aantal klanten tevreden weten te stellen. Aan ervaring en professionaliteit geen gebrek.

Neem vrijblijvend contact op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)