Tot 5 keer langer schoon Gegarandeerd resultaat 100% biologisch afbreekbaar

Gevel schoonmaken Rotterdam

Sneller, voordeliger en efficiënter

Gevel schoonmaken Rotterdam

Uw gevel is het buitenaanzicht van uw woning of bedrijfspand. Het is daarom ook belangrijk dat deze er netjes uitziet, het is immers het eerste wat u of de klant ziet. Het schoonmaken van uw gevel in Rotterdam is niet alleen belangrijk voor het aanzicht maar ook voor het behoud van uw woning of bedrijfspand. Door de gevel op de juiste manier te laten schoonmaken voorkomt u toekomstige schade als scheuren of vochtplekken in uw pand. Onze professionals gaan graag voor u aan de slag om het buitenaanzicht van uw woning of bedrijfspand weer te laten stralen.

Reinigen met lage druk

Tijdens het schoonmaken van uw gevel in Rotterdam gaan wij te werk met Softwash. Softwash is een reinigingsmethode op basis van water met lage druk. Door het gebruik van lage druk voorkomt u toekomstige schade als scheuren of vochtplekken in uw pand. Waar nodig zullen we gebruik maken van heet water tot 80° om na te spoelen, waardoor we moeiteloos alle soorten ondergronden en vervuiling kunnen reinigen. Softwash reinigt tot aan de wortels, de gereinigde oppervlakte zal daardoor tot 5 keer langer schoon blijven.

Uw gevel laten schoonmaken in Rotterdam  door Terras Reinigers

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf om uw gevel te laten schoonmaken in Rotterdam en omstreken? Dan bent u bij Terras Reinigers aan het juiste adres! Terras Reinigers is een jong en ambitieus bedrijf dat er alles aan doet om u met een glimlach achter te laten. Of het nu om de reiniging van uw dak, gevel of terras gaat wij staan met veel plezier voor u klaar! Voor contact kunt u een mailtje sturen naar info@terras-reinigers.nl en wij komen zo snel mogelijk bij u terug. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om eenvoudig het contactformulier in te vullen op onze website. Onze medewerkers zullen u met plezier te woord staan. Alles om ervoor te zorgen dat u tevreden terugkijkt op de samenwerking met Terras Reinigers.

Gevel schoonmaken

Waarom kiezen voor reiniging met Softwash?

Verhoogde marktwaarde

Verhoogd de waarde van uw onroerend goed en verhoogd de algemene indruk.

Efficiënt en 100% duurzaam

Onze reinigingsmethodes zijn goed voor uw onroerend goed en reinigen grondig.

Jarenlange ervaring van specialisten

Onze specialisten weten door jarenlange ervaring precies wat uw onroerend goed nodig heeft. Succes gegarandeerd!

Groot en gevarieerd klantenbestand

We hebben al een groot aantal klanten tevreden weten te stellen. Aan ervaring en professionaliteit geen gebrek.

Neem vrijblijvend contact op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)