Tot 5 keer langer schoon Gegarandeerd resultaat 100% biologisch afbreekbaar

Gevelreiniging

Sneller, voordeliger en efficiënter

Gevelreiniging

De gevel van uw gebouw is een van de meest zichtbare aspecten van het exterieur van uw pand. Het is daarom erg prettig als de gevel een mooie en schone uitstraling heeft. Niet alleen voor de uitstraling is dit van belang, maar ook voor langdurig behoud van uw pand is dit essentieel. Door uw gevelreiniging op de juiste manier te laten uitvoeren voorkomt u toekomstige schade als scheuren of vochtplekken in uw pand. Bij Terras Reinigers voeren we de reiniging uit met Softwash. Deze reinigingsmethode is op waterbasis met lage druk. Door het gebruik van lage druk is er geen kans op beschadigen of het wegspuiten van de voegen. De schoonmaakmiddelen die wij gebruiken zijn 100% biologisch afbreekbaar. Met onze middelen zal het vuil tot aan de wortel verwijderd worden en is uw gevel weer als nieuw.

Onze reinigingsmethode

Gevelreiniging is het verwijderen van aanslag en vervuiling op uw gevel. Om dit op een veilige en efficiënte manier te doen, helpen wij u graag. Onze professionals gaan voor u aan de slag om het buiten aanzicht van uw woning of bedrijfspand weer te laten stralen. Tijdens de reiniging maken we gebruik van Softwash, middels deze manier maken we uw gevels op een veilige en grondige manier schoon. Waar nodig zullen we gebruik maken van heet water tot 80° om na te spoelen, waardoor we moeiteloos alle soorten ondergronden en vervuiling kunnen reinigen. Softwash reinigt tot aan de wortels, de gereinigde oppervlakte zal daardoor tot 5 keer langer schoon blijven.

Laat uw gevelreiniging uitvoeren door Terras Reinigers!

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf om uw gevelreiniging uit handen te geven? Dan bent u bij Terras Reinigers aan het juiste adres! Terras Reinigers is een jong en ambitieus bedrijf dat er alles aan doet om u met een glimlach achter te laten. Of het nu om de reiniging van uw dak, gevel of terras gaat wij staan met veel plezier voor u klaar! Voor contact kunt u een mailtje sturen naar info@terras-reinigers.nl en wij komen zo snel mogelijk bij u terug. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om eenvoudig het contactformulier in te vullen op onze website. Onze medewerkers zullen u met plezier te woord staan. Alles om ervoor te zorgen dat u tevreden terugkijkt op de samenwerking met Terras Reinigers.

Gevelreiniging

Waarom kiezen voor reiniging met Softwash?

Verhoogde marktwaarde

Verhoogd de waarde van uw onroerend goed en verhoogd de algemene indruk.

Efficiënt en 100% duurzaam

Onze reinigingsmethodes zijn goed voor uw onroerend goed en reinigen grondig.

Jarenlange ervaring van specialisten

Onze specialisten weten door jarenlange ervaring precies wat uw onroerend goed nodig heeft. Succes gegarandeerd!

Groot en gevarieerd klantenbestand

We hebben al een groot aantal klanten tevreden weten te stellen. Aan ervaring en professionaliteit geen gebrek.

Neem vrijblijvend contact op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)