Tot 5 keer langer schoon Gegarandeerd resultaat 100% biologisch afbreekbaar

Hogedrukreiniger Werkendam

Sneller, voordeliger en efficiënter

Hogedrukreiniger Werkendam

Snel kunnen onkruid, mossen en ander vuil oppervlakken vies maken, daarom is het prettig als dit goed schoongemaakt wordt. Dit geeft uw dak, gevel, straat of terras weer een mooie, schone uithaling. Bij het schoonmaken vieze oppervlakken als daken, straten, terrassen of gevels denken mensen snel aan een hogedrukreiniger in Werkendam. Echter is dit niet de meest efficiënte manier om uw vieze oppervlakte te reinigen. Wij hebben daarvoor een efficiëntere methode die gebruik maakt van lage druk met 100% biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel.

De Softwash methode

In plaats van een hogedrukreiniger in Werkendam  maken wij gebruik van de Softwash methode. Hierbij blijven alle voegen en bestrating intact en is er geen geen kans heeft op verzakking van straatwerk. Als er veel  onkruid of mos begroeiing is op uw straat, terras, dak of gevel, verwijderen we dit met onze vorstelmachine. Hierna behandelen wij uw straat, terras, dak of gevel met onze Softwash methode waardoor alle aanslag daarop spoedig zal verdwijnen en uw oppervlak er weer uitziet als nieuw. Omdat bij de Softwash methode de aanslag verwijderd wordt, blijft de schoongemaakte oppervlakte 4 tot 6 keer langer schoon in vergelijking met andere schoonmaaktechnieken.

Hogedrukreiniger alternatief in Werkendam bij Terras Reinigers

Terras Reinigers is een jong en ambitieus bedrijf dat er alles aan doet om u met een glimlach achter te laten na onze reiniging. Of u nou bestrating bij uw bedrijf wilt laten reinigen of gewoon bij u thuis, Terras Reinigers staat voor u klaar om uw bestrating als nieuw achter te laten. Zoekt u een bedrijf voor het reinigen met een hogedrukreiniger alternatief in Werkendam van uw bestrating, bent u geïnteresseerd en wilt u contact met ons opnemen? Dat kan! Stuur een mailtje naar info@terras-reinigers.nl en we komen zo snel mogelijk bij u terug. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om eenvoudig het contactformulier in te vullen op onze website. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Onze medewerkers staan u met liefde te woord om u te helpen. Alles om ervoor te zorgen dat u tevreden terugkijkt op de samenwerking met Terras Reinigers.

Bestrating reinigen

Waarom kiezen voor reiniging met Softwash?

Verhoogde marktwaarde

Verhoogd de waarde van uw onroerend goed en verhoogd de algemene indruk.

Efficiënt en 100% duurzaam

Onze reinigingsmethodes zijn goed voor uw onroerend goed en reinigen grondig.

Jarenlange ervaring van specialisten

Onze specialisten weten door jarenlange ervaring precies wat uw onroerend goed nodig heeft. Succes gegarandeerd!

Groot en gevarieerd klantenbestand

We hebben al een groot aantal klanten tevreden weten te stellen. Aan ervaring en professionaliteit geen gebrek.

Neem vrijblijvend contact op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)