Tot 5 keer langer schoon Gegarandeerd resultaat 100% biologisch afbreekbaar

Softwash Oosterhout

Sneller, voordeliger en efficiënter

Softwash Oosterhout

Voor het reinigen van uw dak, gevel en of terras kunt u bij ons terecht. Wij gaan te werk met Softwash in Oosterhout en omstreken. Softwash reinigt en beschermt gevels, daken en bestrating. Het is een reinigingsmethode op waterbasis, waarbij gebruik word gemaakt van lage druk en 100% biologisch afbreekbare middelen. Middels deze methode reinigen we op grondige wijze. Softwash bevat biologisch afbreekbare middelen die vuil, insecten nesten, webben en zelfs stofaanslag direct reinigen. Ook dood het bacteriën, algen, schimmels, (korst)mos en meeldauw.

Waarom Softwash in Oosterhout ?

Het Softwash behandelings-en productieproces gebeurd volgens de strenge normen op het gebied van uitstoot van volatiele organische delen. Tijdens het reinigen wordt gebruik gemaakt van lage druk, dit voorkomt niet alleen schade, maar u verbruikt ook tot één derde minder water. Softwash in Oosterhout reinigt tot aan de wortels, hierdoor blijft het door ons schoongemaakte oppervlakte tot 5 keer langer schoon in vergelijking met andere schoonmaak technieken. Bij sterk vervuilde  terrassen of straatwerk waar zich veel onkruid of begroeiing op bevindt gebruiken we eventueel eerst onze borstelmachine en daarna Softwash.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden, neem dan zeker contact op!

Terras Reinigers is een jong en ambitieus bedrijf dat er alles aan doet om u met een glimlach achter te laten na onze reiniging. Of het nu om de reiniging van uw terras of gevel gaat wij staan met veel plezier voor u klaar! Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Softwash in Oosterhout en omstreken? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen. Stuur een mailtje naar info@terras-reinigers.nl en we komen zo snel mogelijk bij u terug. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om eenvoudig het contactformulier in te vullen op onze website. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Onze medewerkers zullen u met plezier te woord staan. Alles om ervoor te zorgen dat u tevreden terugkijkt op de samenwerking met Terras Reinigers.

Softwash

Waarom kiezen voor reiniging met Softwash?

Verhoogde marktwaarde

Verhoogd de waarde van uw onroerend goed en verhoogd de algemene indruk.

Efficiënt en 100% duurzaam

Onze reinigingsmethodes zijn goed voor uw onroerend goed en reinigen grondig.

Jarenlange ervaring van specialisten

Onze specialisten weten door jarenlange ervaring precies wat uw onroerend goed nodig heeft. Succes gegarandeerd!

Groot en gevarieerd klantenbestand

We hebben al een groot aantal klanten tevreden weten te stellen. Aan ervaring en professionaliteit geen gebrek.

Neem vrijblijvend contact op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)