Tot 5 keer langer schoon Gegarandeerd resultaat 100% biologisch afbreekbaar

Softwash specialist Alblasserdam

Sneller, voordeliger en efficiënter

Softwash specialist Alblasserdam

Terras Reinigers is uw specialist op het gebied van softwash in Alblasserdam . We gaan met veel plezier en kennis te werk met deze methode. Softwash reinigt en beschermt gevels, daken en bestrating. Het is een reinigingsmethode op waterbasis, waarbij gebruik wordt gemaakt van lage druk en 100% biologisch afbreekbare middelen die vuil, insecten nesten, webben en zelf stofaanslag direct reinigen. Ook dood het bacteriën, algen, schimmels, (korst)mos en meeldauw.

Waarom kiezen voor Softwash?

Als Softwash specialist in Alblasserdam vertellen wij u graag meer over wat Softwash precies is. Tijdens het reinigen met Softwash wordt gebruik gemaakt van lage druk, dit voorkomt niet alleen schade, maar u verbruikt ook tot één derde minder water. Bij sterk vervuilde terrassen of straatwerk waar zich veel onkruid of begroeiing op bevindt gebruiken we eventueel eerst onze borstelmachine en daarna Softwash. We reinigen tot aan de wortels, hierdoor blijft het door ons schoongemaakte oppervlakte tot 5 keer langer schoon in vergelijking met andere schoonmaak technieken. Tijdens het behandelings-en productieproces houden wij ons aan de strenge normen op het gebied van uitstoot van volatiele organische delen.

Terras Reinigers is specialist in het werken met Softwash

Terras Reinigers is een jong en ambitieus bedrijf dat specialist is in Softwash in Alblasserdam en omstreken. Of het nu om de reiniging van uw terras, dak of gevel gaat wij staan met veel plezier voor u klaar! Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Softwash? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen. Stuur een mailtje naar info@terras-reinigers.nl en we komen zo snel mogelijk bij u terug. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om eenvoudig het contactformulier in te vullen op onze website. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Onze medewerkers zullen u met plezier te woord staan. Alles om ervoor te zorgen dat u tevreden terugkijkt op de samenwerking met Terras Reinigers.

Softwash

Waarom kiezen voor reiniging met Softwash?

Verhoogde marktwaarde

Verhoogd de waarde van uw onroerend goed en verhoogd de algemene indruk.

Efficiënt en 100% duurzaam

Onze reinigingsmethodes zijn goed voor uw onroerend goed en reinigen grondig.

Jarenlange ervaring van specialisten

Onze specialisten weten door jarenlange ervaring precies wat uw onroerend goed nodig heeft. Succes gegarandeerd!

Groot en gevarieerd klantenbestand

We hebben al een groot aantal klanten tevreden weten te stellen. Aan ervaring en professionaliteit geen gebrek.

Neem vrijblijvend contact op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)